12.9.2013

Say hello to Auckland!

Matka Helsingistä Lontoon ja Hong Kongin kautta Aucklandiin meni niin kuin siellä kuuluisassa Strömssössä! Cathay pacific ansaitsee sijansa kärkikymmenikössä maailman parhaiden lentoyhtiöiden listauksessa

Aucklandin lentokentällä ei ollutkaan yhtään niin jännittävää kuin etukäteen tuumasin. Eteneminen pisteeltä toiselle oli tosin hieman hidasta ja passia ja maahantulokorttia sai olla esittelemässä joka välissä. Omalla kohdallani eteneminen kuitenkin sujui mutkattomasti, sillä minun ei tarvinnut jäädä selittelemään tai esittelemään maahan tuomiani tavaroita. Pisin keskustelu eräällä tarkastuspisteellä koski minua puhutelleen rajaviranomaisen lapsen opintoja Aalto-yliopistossa. 

Hieman Puolaa Lontoon ja Hong Kongin välillä

Hong Kong

Hong Kong

Cathay pacificin toisen lennon menu

Heräsin tähän päivään puoli viideltä aamulla. Kuuteen asti silmiä kiinni pideltyäni luovutin ja livahdin hostellin keittiöön, josta löysin muitakin vasta maahan saapuneita eurooppalaisia. Aamu ja aamupäivä meni sahatessa keskustan pääkatuja kilpaa sadepisaroiden kanssa. Enää paikallinen pankkitili on avaamatta.

Hostellikaverit pyytävät minua mukaansa sinne ja tänne, mutta energiat ovat vielä niin minimissä, että olen jättäytynyt ylimääräisistä heilumisista. Huomenna mahdollisesti päiväretkeilemme hostellin lähellä sijaitsevalle tulivuorelle. 

~

The trip went very well despite the fact that getting here took way too much time. Today I woke up at half past four and surprise, surprise I wasn't the only European awake in the early morning.

I wish I had more energy for all the day and night activities to which people at the hostel keep inviting me. Maybe tomorrow.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti