8.10.2013

Pysyvä muutos

Jokainen päivä on täynnä odottamattomia käänteitä. Elämä on ennustamatonta. 

Odottamattomien muutosten johdosta liftasin ranskalaisen reissaajan kanssa Russeliin. 



Tsunamivaroitus

Saimme viime viikolla yllättäen töitä kiivifarmilta. Kiivien kukkien poimintaa. Hostellille soitettiin, että kiivifarmilla tarvitaan kuusi tyttöä viikoksi. Minä, ranskalainen ja neljä saksalaista tyttöä lähdimme seuraavana aamuna farmille.

Farmin pomo tykästyi minuun ja ranskalaiseen ja sanoi saksalaisille, että uudestaan ei tarvitse tulla. Minun ja ranen oli tarkoitus mennä seuraavana päivänä taas farmille, kunnes pomo sitten ilmoitti aamulla, että töitä ei olisikaan sinä päivänä. Siispä tiemme kävi Russeliin. Viikonlopun jälkeen töitä taas löytyikin. Päiväksi.

Valtaosa saksalaisista reissaajista (ja niitä on muuten paljon!) saapuu Kerikeriin olettaen saavansa töitä lähes samantien. Nyt kuitenkin eletään hedelmien välikautta, eikä töitä oikeastaan ole. Minä en edes etsinyt töitä, mutta sain niitä kuitenkin ja voin kertoa, että jos katse voisi tappaa, olisimme ranen kanssa kärventyneet kuoliaaksi ajat sitten erityisesti farmilla päivän työskennelleiden saksalaisten tyttöjen toimesta. Kyllä, parin hassun työpäivän takia.

On aika jatkaa matkaa! Seuraavaksi Taurangaan.

~

Life can be very, very unpredictable. Hitchhiking is still easy.

It's time to move on! Next stop, Tauranga.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti