24.9.2013

Miltä maailmanloppu näyttää?

Maorit uskovat, että Cape Reigna on paikka, josta kuolleiden sielut jatkavat matkaa. Cape Reigna on paikka, johon maailma loppuu ja mistä sielujen matka alkaa. Minua ei harmita lainkaan, jos maailmanloppu on näin kaunis.

Melkein perillä





Kuten aina, kuvat kertovat vain murto-osan. Paikka on henkeäsalpaavan kaunis. Niemen kärjessä on mahdollista nähdä Tasmaninmeren ja Tyynen Valtameren törmäyksen. Väriero merien välillä on huomattava: Tasmaninmeri on hengästyttävän kauniin turkoosi ja Tyyni Valtameri ennemminkin siniharmaa. Merien törmäyskohdassa syntyy pystypäisiä vaahtopäitä.

Saksalainen ja hollantilainen reissaaja pyysivät minua mukaansa päiväretkelle ja tokihan minä mukaan hyppäsin. Onni oli saksalaisen äskettäin ostama auto, joka mahdollisti sponttaanit pysähtymiset maiseman ihailulle ja kuvien nappailulle. Kolmisin jaetut bensakustannuksetkin olivat mukavan pienet.

~

Cape Reigna. For Maori this is the place where a person's spirit comes and departs for their eternal home. As always, pictures tell hardly anything. Go and see it yourself. Beautiful!

2 kommenttia:

  1. Uskomattoman upeaa ja kaunista! Lisää kuvia ja matkakertomuksia odotellen: kotiväki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on! Jo pohjoissaari on hirmuisen hieno ja eteläsaaren pitäisi olla vieläkin upeampi.

      Poista