26.12.2013

Aurinkoinen Nelson


Nelson ylpeilee Uuden-Seelannin aurinkoisimman kaupungin tittelillä Blenheimin rinnalla. Nelson on kahviloilla ja ravintoloilla sekä taidegallerioilla päällystetty vilkas meren rannalla sijaitseva kesäkaupunki.

Tulin Nelsoniin viettämään joulun ja uudenvuoden. Viettävät täällä päin joulua 25. päivä joulukuuta, joten minulle tutumpi 24. päivä joulukuuta kului melkolailla kuten mikä tahansa päivä. Aaton aatto, jouluaatto sekä joulupäivä sisälsivät aurinkoa ja hiekkaa varpaissa.

Huomaa varvassandaalit! 
Joululahja jenkkireissaajalta
Hyvää joulua!
25. päivä kului Kaiteriterin rannalla sekä Abel Tasmanin kansallispuistossa brittireissaajan kanssa tallustellessa. Abel Tasman on Uuden-Seelannin pienin, mutta kenties vaikuttavin kansallispuisto.

Kaiteriteri
Abel Tasman

~

What a different Christmas! Warm and sunny days and once again beautiful beaches.

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua täältä pimeästä, vesisateisesta ja lumettomasta Suomesta! On hienoa lukea matkakertomuksiasi. Kuvat ovat ällistyttävän kauniita. Niitä kun katselee niin haluaisi heti lähteä samoille seuduille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimeästä Suomesta tulikin mieleen, että vietin vuoden pisimmän päivän tänä vuonna kahdesti!

      Kyllä sitä vieläkin vain mykistyy näitä maisemia nähdessä. Esimeriksi tuo Kaiteriterin ranta, voi vitsit, mikä värimaailma ja mitä kalliomuodostelmia!

      Poista